BigCommerce - Hosted Ecommerce Software by Interspire

Interspire Forum

 
Go Back   Interspire Forum > Interspire Shopping Cart Community Forum > Customization and Integration > Code Modification and Development Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 10-28-2008, 10:30 AM
Onkel Sid + Onkel Sid is offline
Interspire Customer
 
Join Date: May 2008
Location: Norway
Posts: 68
Default

I have removed every country exept one, and i would also like to remove the "states-field" from the html-template, but when i do this i get an error when trying to check out: Saying i need to enter state - even when this country dont have states. So my question: How do i remove the states-field in this html-template so i dont get this error? Can i insert any code or something so that the field is still there but not visible for customers?
Reply With Quote
  #22  
Old 10-31-2008, 06:06 PM
wal.rus wal.rus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London
Posts: 35
Default

Johshua,

I tried version 4.0 to add a county or two. It worked really well. Some minor refinements would be welcome if you have the time:

I find the green background really jarring after coming from a grey CP. Can it not match it in some measure?

The labeling State / Region is OK but not strictly correct. Regions tend not to have borders, so aren't shipped to (AFAIK). It would be more correct to say States/Counties (OK, I'm UK based, but I think it's applicable elsewhere).

I would also call the menu item in CP Countries/States.

I did say these were minor points. Thanks for taking the time to create the hack. Much appreciated.
__________________
www.examaids.com
Reply With Quote
  #23  
Old 11-02-2008, 09:04 PM
Joshua Walcher + Joshua Walcher is offline
Josh W (Interspire Staff)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 594
Default

I'll add in a "Delete all states for this country" option with the next version. I'm also going to change it to be an admin class & template for the next version so there won't be a disconnect in design between the two like there is now. I'll post it here when I'm done.
Reply With Quote
  #24  
Old 11-24-2008, 09:51 PM
tehrabbit + tehrabbit is offline
Interspire Customer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 50
Send a message via AIM to tehrabbit Send a message via MSN to tehrabbit Send a message via Yahoo to tehrabbit
Default

I installed this and went to delete all countries we do not ship to and got this message:

Could not open 'dbaccess.php' file for writingNo database selected

Any suggestions?
Reply With Quote
  #25  
Old 11-25-2008, 12:26 AM
Joshua Walcher + Joshua Walcher is offline
Josh W (Interspire Staff)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 594
Default

Yes, you need to CHMOD the permissions for dbaccess to 757.
Reply With Quote
  #26  
Old 12-08-2008, 06:23 AM
bossanova808 + bossanova808 is offline
Interspire Customer
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 122
Default

I have installed this (on ISC 4.0.1) but when I browse to

/mycart/admin/ischack - it just goes straight to the main admin page?

Any ideas?
Reply With Quote
  #27  
Old 12-08-2008, 01:55 PM
Joshua Walcher + Joshua Walcher is offline
Josh W (Interspire Staff)
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 594
Default

When you don't have the session variable, the program will just take you back to the front page of your admin control panel. So that lets you know you need to edit any product (you don't even have to save, just open the edit product screen).

Product -> View Products -> Edit (any product) -> Settings -> States/Countries
Reply With Quote
  #28  
Old 12-08-2008, 10:41 PM
bossanova808 + bossanova808 is offline
Interspire Customer
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 122
Default

Ah, no worries. I had not seen that new settings menu item either. Last night I jsut went into the DB and did it that way, but good to know!

Now I get
Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO)

...which means I need to mod a config file but it's not obvious where that is. Am I missing some instructions somewhere??

Last edited by bossanova808; 12-08-2008 at 10:59 PM..
Reply With Quote
  #29  
Old 01-09-2009, 06:49 PM
raninc
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Warning: fopen(dbaccess.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/teenva23/public_html/store/admin/ischack/PullData.php on line 55
Could not open 'dbaccess.php' file for writingAccess denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)
hi !

i don't seach file dbaccess.php for chmod.

please help me!

thank you!
Reply With Quote
  #30  
Old 01-10-2009, 03:05 PM
pittsleyb + pittsleyb is offline
Interspire Customer
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 101
Default

works great, however, can i recommend using a text box where you can multiple select instead of a dropdown for the countries. Would make it much faster!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump