Interspire Product Knowledge Base

Would you like to...

Print this page Print this page

Email this page Email this page

Post a comment Post a comment

Subscribe me

Add to favorites Add to favorites

Remove Highlighting Remove Highlighting

Edit this Article

Export to PDF

User Opinions (3 votes)

0% thumbs up 100% thumbs down

How would you rate this answer?



Thank you for rating this answer.

I have enabled SSL but my store isn't loading. What's going on?

If you have a valid SSL certificate and have enabled secure checkout from the Settings -> Site Settings page and your site doesn't load in secure mode, it may be because your web server has two separate folders for your store: one for the normal, unsecure HTTP version and one for the secure HTTPS version. If this is the case then when you load your store in secure mode, the HTTPS folder will be empty and you'll see an error such as 404 Not Found.

To fix this and make your store work in both normal HTTP and secure HTTPS modes, you need to either ask your hosting provider or send a support ticket to Interspire containing the following information:

I am trying to setup Interspire Shopping Cart to work in SSL mode, however my web hosting account has 2 separate folders - one for HTTP and one for HTTPS, so can you please create a symlink to redirect HTTPS requests to my HTTP folder? Once you do this my store will work in secure mode.

My SSH details are as follows:

Server: [Type your server here]
User: [Type your SSH user here]
Password: [Type your SSH password here]

Your web hosting provider or an Interspire engineer will then be able to create a symlink for you which will make your store work in both normal and secure modes. You can find your SSH login details in the initial email sent to you by your web host when you signed up, or in your web hosting control panel.

Related Articles

No related articles were found.

Attachments

No attachments were found.

Powered by Interspire Knowledge Manager - World's #1 Best Selling FAQ and Knowledge Base Software